Line up

 

TJLS.png

16:30 THE JACK LONDON SHOW (B)

Volgens Het Nieuwsblad kan deze band je rechteroor afknabbellen met repetitieve rauwe gitaren en aan je linkeroor sabbellen met sexy dansvloermelodieën. “Schizofreen? Geen sprake van. Frontman Koenraad De Pauw en zijn kompanen kneden alles samen tot één dansbaar geheel.”

Gunther D. van Studio Brussel zag deze groep live en vond ze zeer goed. “Als jullie rijk en beroemd worden, vergeet dan niet wie jullie het eerst gedraaid heeft op Studio Brussel”.

 
Tallongs.jpg

17:45 DE TALLONGS (B)

Als tweede support act hebben we een band uit de regio met heel wat ervaring: De Tallongs. Met invloeden van oa. Ramones, The Clash, De Kreuners, Sex pistols en Neil Young weet je dat het rocken zal worden. Ze stonden al op heel wat podia in onze regio maar nog nooit op Bizonrock. We konden dan ook niet anders dan deze 4 ervaren rockers een plaats te geven op onze 11de editie.

 
foto back to blondie.jpg

19:00 Back to Blondie (NL)

Blondie heeft vele hits op haar naam staan. Hits die je misschien niet meteen kan opnoemen maar die bij de eerste maten meteen ‘Oh ja, die is ook van hun’ oproepen. Naast 15 wereldhits staan maar liefst 5 nummers van de nog steeds optredende band in de Top 200. Je hoeft geen fan te zijn voor een absolute ‘oh ja’ avond. Back to Blondie (her)kent iedereen! De eerste tributeband op Bizonrock 2019 komt uit Nederland en kent daar heel wat succes want in 2017 wonnen ze de publieksprijs in ‘Battle of the Tributebands’.

 
TBA3.jpg

20:45 ? (B/NL)

 
TBA4.jpg

22:30 ? (IT)

 
TBA6.jpg

00:30 ? (B)