Line up

 

TJLS.png

16:30 The Jack London Show (B)

Volgens Het Nieuwsblad kan deze band je rechteroor afknabbellen met repetitieve rauwe gitaren en aan je linkeroor sabbellen met sexy dansvloermelodieën. “Schizofreen? Geen sprake van. Frontman Koenraad De Pauw en zijn kompanen kneden alles samen tot één dansbaar geheel.”

Gunther D. van Studio Brussel zag deze groep live en vond ze zeer goed. “Als jullie rijk en beroemd worden, vergeet dan niet wie jullie het eerst gedraaid heeft op Studio Brussel”.

 
Tallongs.jpg

17:45 De Tallongs (B)

Als tweede support act hebben we een band uit de regio met heel wat ervaring: De Tallongs. Met invloeden van oa. Ramones, The Clash, De Kreuners, Sex pistols en Neil Young weet je dat het rocken zal worden. Ze stonden al op heel wat podia in onze regio maar nog nooit op Bizonrock. We konden dan ook niet anders dan deze 4 ervaren rockers een plaats te geven op onze 11de editie.

 
foto back to blondie.jpg

19:00 Blondie performed by BACK TO BLONDIE (NL)

Blondie heeft vele hits op haar naam staan. Hits die je misschien niet meteen kan opnoemen maar die bij de eerste maten meteen ‘Oh ja, die is ook van hun’ oproepen. Naast 15 wereldhits staan maar liefst 5 nummers van de nog steeds optredende band in de Top 200. Je hoeft geen fan te zijn voor een absolute ‘oh ja’ avond. Back to Blondie (her)kent iedereen! De eerste tributeband op Bizonrock 2019 komt uit Nederland en kent daar heel wat succes want in 2017 wonnen ze de publieksprijs in ‘Battle of the Tributebands’.

 
MetalmaniA.jpg

20:45 Metallica performed by METALMANIA (B/NL)

Metallica voorstellen heeft weinig zin. De Amerikaanse metalband is een van de succesvolste die het genre ooit gehad heeft, verkocht wereldwijd al meer dan 125 miljoen platen en in hun repetitiekot staan negen Grammy’s te blinken. Zelfs de grootste metalhaters kennen Enter Sandman, Master of Puppets en Nothing Else Matters. Live is Metallica ongeëvenaard. Kracht, energie en gitaren die kilometers ver reiken. Dat bewezen ze onlangs op hun tournee in het Koning Boudewijnstadion. De tweede tributeformatie komen uit onze Lage Landen en brengen mede dankzij hun jarenlange ervaring de ultieme Metallica-beleving op het podium.

 
Bad Medicine.jpg

22:30 Bon Jovi performed by BAD MEDICINE (IT)

Bon Jovi, dit jaar nog plechtig ingeleid in de ‘Rock and Roll Hall of Fame’, is een terechte hoofdact op TW Classic. Het was 18 jaar geleden dat ze nog op het terrein van Werchter stonden. In datzelfde jaar ontstond deze fantastische tributeband: Bad Medicine, the no. 1 Bon Jovi Tribute Band of Europe komt uit Italië en bestaat uit vijf ervaren muzikanten die een fantastische avond zullen weten te brengen met dezelfde energie, professionaliteit en passie als Bon Jovi in the jaren 80.

 
BizkitParkMetLogo.JPG

00:30 Bizkit Park (B)

Onze laatste band brengt geen hulde aan één specifieke band maar wel aan één van de meest illustere sub genres uit de alternatieve muziek: NU-METAL.

Alle knallers uit dit weergaloos tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, Disturbed,... Ze moeten er allemaal aan geloven.

Deze zomer stonden ze als coverband ook op Graspop Metal Meeting. Een eer die enkel voor de beste cover bands is weggelegd…kortom dé ideale afsluiter voor Bizonrock 2019.