18:30 ONCE (A PEARL JAM TRIBUTE)

Land: Nederland

ONCE (a Pearl Jam tribute) is een project van Once in a Blue Moon. Na 8 jaar optreden en werken aan eigen nummers, soms aangevuld met covers van o.a. Pearl Jam, was het tijd voor een kleine pauze om weer nieuwe inspiratie op te doen. Stil zitten was geen optie, dus werd er gekozen voor dit nieuw project. De muzikanten zijn goed op elkaar ingespeeld en zetten een boeiende en energieke performance neer. De zanger zingt de sterren van de hemel en klinkt bijna exact als leadzanger Eddie Vedder.

De band heeft ondertussen veel ervaring opgebouwd door te spelen in tal van verschillende locaties door het hele land, zoals 013, een optreden op radio 3 bij Giel Beelen, verschillende festivals en te veel om op te noemen kroegen en zalen.

Ze brengen nummers van bijna elke CD van Pearl Jam (Ten, VS, Vitalogy, No code, Yield, Binaural,Riot Act, Lost dogs, Backspacer, …) en wisselt deze af in een avondvullend energiek en boeiend optreden, waarbij voor ieder (diehard fan tot beginnende liefhebber) wat wils is en waardoor het publiek nooit teleurgesteld thuis zal komen.

Pearl Jam is een band, opgericht in Seattle in 1990 dat samen met Nirvana, Alice in Chains en Soundgarden verantwoordelijk is de stroming grungerock. Pearl Jam behoort tot de best verkopende rockbands ter wereld.

Website: http://www.oncepearljam.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/once.pearljam/