Line up

Lees meer
Bizonrock

17:00 Muddy Fingers (B)

Dit jaar geen Free Podium maar een fantastische Support Act namelijk de winnaars van ons Free Podium 2017: Muddy Fingers. Ze brengen stevige rock-covers van the 70's tot heden voor alle leeftijden.

Lees meer
Bizonrock

18:30 ONCE (a Pearl Jam tribute) (NL)

ONCE (a Pearl Jam tribute) brengt een weergaloze ode aan Pearl Jam en neemt het publiek mee naar de grungerock hoogtijdagen van de jaren 90. Hits van alle cd’s komen voorbij en natuurlijk ontbreken de klassiekers "Alive", "Jeremy", "Black", "Given to fly" en "Rearviewmirror" niet.

Lees meer
Bizonrock

20:30 U2be - The Belgian U2 Experience (B)

“U2be - The Belgian U2 Experience" is één van de meest authentieke en professioneel gebrachte U2 tributes van Europa. Een band met internationale allure, gefundeerd op jarenlange voorbereiding en ervaring. Een "must see" voor iedere U2 fan!

Lees meer
Bizonrock

22:30 Gunz n’ Rozes (NL)

Al 15 jaar zijn ze de gevaarlijkste, best klinkende en meest realistische Guns N' Roses tributeband van Europa. Dit bewezen ze vijf jaar geleden ook al op Bizonrock. Een reden te meer om hen op deze jubileumeditie opnieuw te vragen.

Lees meer
Bizonrock

00:30 Living Theory (IT)

Met het Italiaanse Living Theory hebben we één van ’s werelds beste Linkin Park tributes in huis gehaald. Vijf uitstekende Italiaanse muzikanten met een uiteenlopende achtergrond slagen er in om de unieke sfeer van een concert van hun voorbeelden uit Los Angeles tot in de perfectie na te bootsen.

Lees meer
Bizonrock

Respect 16

Er geldt een algemeen alcoholverbod voor jongeren -16. Bezoekers hebben dus best steeds een identiteitsbewijs op zak. Bij twijfel over de leeftijd kan de identiteitskaart door de toogmedewerker worden opgevraagd. Bizonrock ondersteunt de Respect -16 campagne van de Belgische Brouwers.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x